Bananfluer.com

Hvordan fjerne bananfluer fra kjøkkenet?

Velkommen til Bananfluer.com

Bananflue

 Kan du tenkte deg noe verre enn å få huset invadert av bananfluer? Disse bittesmå fluene som gjerne følger med i bananskall og har høysesong i Norge på sensommeren.

Denne siden skal forhåpentligvis hjelpe deg med å løse problemet. Her vil vi skrive litt om hvordan du blir kvitt bananfluer. En slik side må jo også inneholde noe historie og informasjon om denne særdeles irriterende fluen som formerer seg i et imponerende tempo.

Mange har sikkert fundert på hvorfor bananfluer ikke var noe problem når de vokste opp. Den mest sannsynlige årsaken til dette er at importert frukt til Norge ikke lenger blir bestrålt slik den gjorde for noen tiår siden. Vi har derfor etter årtusenskiftet opplevd en enorm oppblomstring av bananfluer i Norge, spesielt i august og september da både luftfuktighetene og temperaturen er høy. Dette passer perfekt med at folk kommer hjem fra ferie og gjerne har glemt å tømme søpla før de reiste eller har latt frukt ligge på fruktfatet å råtne. Samlet gir dette perfekte vekst og formerlingsvilkår for bananfluene.

Som nevnt har det vært en betydelig oppblomstring av bananfluer i Norske hjem og på Norske arbeidsplasser etter årtusenskiftet. Heldigvis er en invasjon av bananfluer ikke noe stort problem. En skikkelig husvask med en god utlufting gjør mye alene. Det å kjøre klimaanlegget på full styrke for å senke innetemperaturen og fjerne luftfuktighet har også god effekt om ikke den beste, spesielt om det er varmt ute slik at lufting har liten effekt. Du bør også sette deg inn i våre tips til fjerning av bananfluer for raskt og effektivt resultat. Det er ingen grunn til panikk dersom huset ditt er invadert og du kan fint løse problemet selv.


Copyright © 2011. All Rights Reserved.